El software internacional que dona solució a totes les necessitats de les Notaries que treballen sota el sistema llatí de Notariat.
¿Està buscant un soci tecnològic per la seva notaria?
Contacte amb nosaltres

Solució a totes les necessitats de les Notaries.

El software internacional que dona solució a totes les necessitats de les Notaries que treballen sota el sistema llatí de Notariat.

Donada la seva flexibilitat i integració, Avance permet utilitzar la informació en les diferents etapes de l´activitat notarial, evitant duplicitats i millorant la productivitat.

15-01-2020 8-15-34 AvanceNet

Avance Word

Basat en Microsoft Word, Avance Word ens condueix de forma senzilla i intuïtiva a través de tot el procés de confecció del document, des de la presa prèvia de dades fins a la impressió de l´última còpia. Elimina qualsevol redundància o incoherència de dades entre els textos i la base de dades de gestió.

14-01-2020 16-10-01 Avance

Avance Plus

Les seves principals funcions estan en el manteniment de les dades relacionades amb el cadastre, atorgants, registres, edificis. Des d`aquí, es duen a terme funcions com la comptabilitat de la notaria, gestió de cobraments, comunicacions legals obligatòries, impostos, llistats i informes configurables per l`usuari. Integració total, en doble sentit, de les dades de Textos, la base de dades de gestió i pels índexs únics.